5 عادت معماران موفق
وارد شدن به حرفه ی معماری و قرار گرفتن در زمره معماران موفق برای فارغ التحصیلان و معماران جوان می تواند امری جذاب و لذت بخش و شاید هم کمی ترسناک باشد
هر مرحله از کار معماری چالش برانگیز است و نیاز به دقت ویژه ای دارد. برای رسیدن به موفقیت در زمینه معماری رعایت برخی نکات بسیار حائز اهمیت است
در این مقاله 5 عادت معماران موفق را بررسی می کنیم و شما هم می توانید با رعایت این نکات ساده موقعیت شغلیتون را ارتقا دهید
1 – خطر کنید
خطر كردن برای انجام كاری خارج از روال عادی كارها بخشی از یك كار خلاقانه است
دوباره فكر كردن، دوباره تصور كردن، با ابزار جدیدی كار كردن، و پیدا كردن راههای جدید برای همان كارهای قدیمی میتواند بخشی از این خطر كردن باشد.
البته این حرفها به این معنی نیست كه هر چیزی نیازمند نوآوری یا یك عمل برجسته است، بلكه نگاه كردن به یك مسئله از زاویهای دیگر معمولا باعث بروز راهحلهای جالبی میشود كه در یك فرایند كاری استاندارد به آنها هیچ اعتمادی نمیشود و این یکی از ویژگی های بارز معماران موفق است .
2 – کار ها را ساده کنید
هانس هوفمان (Hans Hofmann) نقاش معروف آمریکایی میگوید:
«توانایی در ساده كردن یعنی حذف عناصر غیرضروری تا زمانی كه عناصر ضروری ظاهر شوند»
گاهی ما اجازه میدهیم تا پیچیدگی در فرایند كار وارد شود اگر عنصری كارایی ندارد همچون معماران موفق آن را از بازی كنار بگذاریم .
3 – کار گروهی را فراموش نکنید
کار تیمی در دنیای معماران موفق ضروری است .
سحر و جادوی معماری به تنهایی در دفتر کار شما اتفاق نمی افتد، بلکه روی یک میز گرد که در آن تمام تیم ساخت و ساز بحث و گفتگو می کنند رخ می دهد.
تصور کنید در یک طرح ساختمانی که معمار و مهندس عمران آن با هم هماهنگ نیستند چه اتفاقی خواهد افتاد؟ چگونه اعضای تیم تشخیص میدهند چه کاری را در چه زمانی باید انجام دهند؟
مطمئن باشید تمامی معماران موفق کار تیمی را سرلوحه زندگی خویش قرار داده اند 🙂
4 – اجتماعی باشید
همانطور که قبلا هم اشاره شد معماری کار دفتری نیست! بلکه معماران موفق ارتباطات زیادی را با همکاران و مشتریان را برقرار می کنند.
بنابراین در نظر داشته باشید کار با افراد چالش برانگیز تر از آن هست که فکر می کنید و شما باید به نیازهای خود و اطرافیانتان توجه کنید تا بتوانید راه حل هایی مناسب پیشنهاد دهید.
ممکن است افراد هم مردد و هم سخت گیر باشند. در این زمان مهارت های ارتباطی شما کارساز خواهند بود، شما باید طرحی به آنها ارائه دهید که آنها را راضی کند و در عین حال کارآمد و مقرون به صرفه باشد.
5 – احساس مخاطبانتان را درگیر کنید
در حالی كه عناصر دیداری جذاب معماری حس بینایی افراد را به وجد میآورد، اما تجربه ما از معماری كاملا متفاوت است
به ما به عنوان یك معمار آموزش داده میشود تا هنگام طراحی به تمام حسهایمان فكر كنیم.
باز شدن در یك خانه به روی یك منظره زیبا همانقدر مهم است كه دور نگه داشتن آن از صداهای ناخواسته یا بوی اقیانوس یا دیده شدن درخت سرو كنار پنجره.
معماران موفق به تاثیراتی كه مواد و مصالح گوناگون، مانند بتن كه حسی سرد و چوب كه حسی گرم دارد، ایجاد میكنند فكر میكنند.
معماران موفق حتی به صدای ریزش باران بر روی یك پشت بام فلزی نیز توجه می کند.
دیدگاهتان را بنویسید